JKN JOHOR

PENGUMUMAN

Untitled Document

TAWARAN SEBUTHARGA BAGI KERJA –KERJA PENYELENGGARAAN BANGUNAN DAN JALAN DI BAHAGIAN PERKHIDMATAN FARMASI JABATAN KESIHATAN NEGERI JOHOR TAHUN 2019

Tawaran adalah dipelawa kepada firma perunding yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dan butiran adalah seperti di lampiran di bawah:

Untuk muat turun tawaran sebutharga SILA KLIK DISINI


TAWARAN SEBUTHARGA PERKHIDMATAN PENYEWAAN DAN PENYELENGGARAAN SATU (1) BUAH MESIN RISOGRAF DAN SATU (1) BUAH MESIN FOTOSTAT DI HEBHK, KLUANG, JOHOR

1) PERKHIDMATAN PENYEWAAN SATU (1) BUAH MESIN PENYALIN (FOTOSTAT) DI BAHAGIAN KHIDMAT PENGURUSAN, HOSPITAL ENCHE’ BESAR HAJJAH KHALSOM, KLUANG, JOHOR BAGI TEMPOH 1 NOVEMBER 2019 HINGGA 31 OKTOBER 2020 (1 TAHUN). (KOD SH : HEBHK(BK)/35/2019)

2) SEBUTHARGA PERKHIDMATAN PENYEWAAN DAN PENYELENGGARAAN SATU (1) BUAH MESIN RISOGRAF DI BAHAGIAN KHIDMAT PENGURUSAN, HOSPITAL ENCHE’ BESAR HAJJAH KHALSOM, KLUANG, JOHOR BAGI TEMPOH 1 NOVEMBER 2019 HINGGA 31 OKTOBER 2020 (1 TAHUN). (KOD SH : HEBHK(BK)/36/2019).

Penyebutharga yang layak dan berminat boleh mendapatkan dokumen tawaran sebutharga dengan memuat turun dari laman web ePerolehan : https://www.eperolehan.gov.my

Tarikh Tutup Sebut Harga : 17 Oktober 2019 (Khamis) pukul 12.00 tengah hari

Untuk muat turun tawaran sebutharga bagi MESIN RISO SILA KLIK DISINI

Untuk muat turun tawaran sebutharga bagi IKLAN MESIN FOTOSTAT SILA KLIK DISINI


TAWARAN SEBUTHARGA PERKHIDMATAN KAFETERIA DI HOSPITAL ENCHE’ BESAR HAJJAH KHALSOM, KLUANG, JOHOR BAGI TEMPOH 1 APRIL 2020 HINGGA 31 MAC 2022 (2 TAHUN). (KOD SH : HEBHK(BK)/34/2019)

Satu taklimat Sebutharga & Lawatan Tapak akan diadakan pada 13 Oktober 2019 (Ahad), jam 9.00 pagi hingga 11.00 pagi di Bilik Mesyuarat Acacia, Aras 3, HEBHK. Dokumen sebutharga hanya akan diberikan kepada syarikat yang hadir sahaja.

Tarikh Tutup Sebut Harga : 15 Oktober 2019 (Selasa) pukul 12.00 tengah hari

Untuk muat turun TAWARAN SEBUT HARGA-SILA KLIK DISINI


TAWARAN SEBUTHARGA UNTUK MENYEWA DAN MENGURUSKAN PREMIS PERNIAGAAN DI BANGUNAN L&D, KEDAI 1, HOSPITAL SULTANAH AMINAH, JOHOR BAGI TEMPOH TIGA (3) TAHUN(KOD SH : HSAJB/KEW/SH/150/2019)

Satu taklimat Sebutharga & Lawatan Tapak akan diadakan pada 10 Oktober 2019 (Khamis) jam 10.00 pagi hingga 11.00 pagi di Bangunan L&D, Kedai No. 1, HSAJB. Dokumen Sebutharga hanya akan diberikan kepada syarikat yang hadir sahaja.

Dokumen Sebut Harga yang lengkap hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat yang berlakri ditulis pada bahagian atas kiri sampul surat tersebut No. Sebut Harga : HSAJB/KEW/SH/150/2019 dan dimasukkan ke Peti Sebut Harga jabatan.

Tarikh Tutup Sebut Harga : 16 Oktober 2019 pukul 12.00 tengah hari dan dikemukakan melalui pos/serahan tangan ke butiran alamat seperti berikut:

Peti Sebutharga, Unit Perolehan, Bangunan Akasia, Hospital Sultanah Aminah, 80100 Johor Bahru, Johor. No. Tel : 07-225 7000 / Samb. 2816

Untuk muat turun TAWARAN SEBUT HARGA-SILA KLIK DISINI


KENYATAAN AKHBAR ISU VIRAL 70 KES TIBI KAHAK POSITIF BERADA DI KG MELAYU MAJIDEE, MAJIDEE BARU DAN KG MELAYU PANDAN, JOHOR BAHRU

Berikut adalah kenyataan akhbar mengenai Isu Viral Tibi Kahak Positif di Kampung Melayu Majidee, Majidee Baru dan Kampung Melayu Pandan, Johor Bahru

SILA KLIK DISINI


SARINGAN HEPATITIS C SECARA PERCUMA

Sempena Sambutan World Hepatitis Day , Kementerian Kesihatan Malaysia akan memberi saringan Hepatitis C secara percuma . Negeri Johor telah dipilih untuk melakukan saringan di Klinik Kesihatan dan Hospital. Saringan akan dibuat bermula dari 15 Julai 2019 sehingga 20 Julai 2019. Berikut adalah senarai Klinik Kesihatan dan Hospital yang terlibat dengan saringan percuma:

Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru, Hospital Pakar Sultanah Fatimah, Muar , Hospital Enche' Besar Hajjah Kalsom, Kluang

KK Mahmodiah, KK Bakri, KK Mengkibol, KK Labis, KK Endau, KK Bandar Mas, KK Parit Raja


#Johor_JKNJ_WorldHepatitisDay2019 #MYmissingmillions #dontIgnorewhatucantc


KENYATAAN AKHBAR WABAK DENGGI DI TAMAN SERI LAMBAK(T6) KLUANG JOHOR BERTARIKH 13 JUN 2019

Berikut adalah kenyataan akhbar mengenai wabak denggi di Taman Seri Lambak (T6) Kluang Johor

SILA KLIK DISINI


KENYATAAN AKHBAR KEJADIAN DISYAKI KEBOCORAN BAHAN KIMIA DI DAERAH JOHOR BAHRU

Berikut adalah kenyataan akhbar kejadian disyaki kebocoran bahan kimia di daerah Johor Bahru

SILA KLIK DISINI


DOKUMEN MS ISO JKNJ

Dokumen MS ISO JKNJ dan Bahagian Kesihatan Pergigian Negeri Johor boleh dimuat turun di lawan web JKNJ mulai 25 Januari 2019.

MAKLUM BALAS ADUAN MELALUI KENYATAAN YANG DITULARKAN MENERUSI LAMAN MEDIA SOSIAL

Berikut adalah maklum balas aduan yang tular melalui laman media sosial mengenai sebahagian pesakit terpaksa membeli ubat sendiri atas dakwaan hospital kekeringan dana dan tiada wang.

SILA KLIK DISINI


BUKU PELAN PENGURUSAN BENCANA JABATAN KESIHATAN NEGERI JOHOR(JKNJ) BAGI LAPANGAN TERBANG ANTARABANGSA SENAI (LTAS)

Dimaklumkan bahawa Buku Pelan Pengurusan Bencana Jabatan Kesihatan Negeri Johor(JKNJ) Bagi Lapangan Terbang Antarabangsa Senai (LTAS) boleh dimuat turun dengan klik pada pautan. SILA KLIK DISINI

MAKLUM BALAS ADUAN MELALUI VIDEO YANG TULAR MENERUSI LAMAN MEDIA SOSIAL

Berikut adalah maklum balas aduan melalui video yang tular menerusi laman media sosial mengenai jururawat memberi bantuan pernafasan sambil melihat telefon bimbit.

SILA KLIK DISINI


PELAPORAN KESAN ADVERS UBAT (ADR REPORTING)

Untuk melaporkan kesan advers ubat secara atas talian, SILA KLIK DISINI

Untuk memuat turun borang ADR, SILA KLIK DISINI


 

ORANG AWAM & WARGA JKNJ

BERITA

HUBUNGI KAMI

JABATAN KESIHATAN NEGERI JOHOR
Tingkat 2, 3, 4, 5 & 9 Blok B
Wisma Persekutuan,
Jalan Air Molek,
80590 Johor Bahru.
07-2245180/188/189
07-2247361
jknjohor@moh.gov.my