JKN JOHOR

PENGARAH

SLOT TEMUJANJI KK/KP

SLOT TEMUJANJI KLINIK KESIHATAN & KLINIK PERGIGIAN
jknj2.moh.gov.my/qrtca/

SISTEM PENGURUSAN ADUAN AWAM

Home / PERKHIDMATAN / DASAR

DASAR PRIVASI
 
Privasi anda
 
Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklumbalas dari agnsi-agensi la
 
 
Maklumat yang dikumpul 

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui emel.
 
 
Apakah yang akan berlaku jika saya membuat pautan kepada Laman Web yang lain ?

Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.
 
 
Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan tersebut akan dikemaskini di halaman ini. Dengan melayari halaman ini dengan kerap, anda akan dikemaskini dengan malumat yag terkini cara penggunaan laman ini dan bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain di dalam keadaan tertentu.
 
 
DASAR KESELAMATAN
 
 
Perlindungan data

Teknologi terkini termasuk enkripsi data adalah digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan pemantuhan kepada standard keselamatan yang ketat adalah terpakai untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan. 
 
 
Keselamatan storan
 
Semua storan elektrik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai. 
 
PENAFIAN BAHASA  
 
Perlindungan data

Sila perhatian bahawa laman yang akan dipaparkan nanti dibuat secara automatik oleh enjin penterjemehan yang disediakan oleh GoogleTranslator. Kebarangkalian untuk  kandungan itu berbeza daripada maksud sebenar tidak dapat dielakkan. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang keroasakan atau salah maklumat yang mungkin terjadi daripadakandungan yang telah dialih bahasa. Kandungan rasmihanta pada laman yang asaliaitu di dalam Bahasa Melayu sahaja. 

See also